Gastbloggers

Gastbloggers gezocht!
Er zijn zoveel leuke onderwerpen omtrent reizen om over te schrijven, echter komen wij daardoor wel handjes te kort. Daarom zijn we op zoek naar gastbloggers die het leuk vinden om blogs te schrijven voor onze website. Als je door onze reissite heen scrolt zal je zien dat al onze producten reis/vakantie gerelateerd zijn. Reviews, nieuwsberichten, weetjes of gewoon iets waarvan jij denkt “dit moet iedereen weten” zijn allemaal prima blog onderwerpen.

Wat vragen we van jou?
Mocht je voor ons willen schrijven dan is het van belang dat je Algemeen Nederlands beheerst en je daarbij ook spelfout loos kunt schrijven. Wanneer dit voor jou geen probleem is dan laten we jouw creativiteit graag los.

Wat zit er voor jou in?
Als gastblogger ben je vrij om backlinks naar je eigen blog te plaatsen, wat op zichzelf natuurlijk al waardevol is. Daarnaast kun je op deze manier ook gebruik maken van ons netwerk om je eigen blog een beetje extra onder de aandacht te brengen.

Heb je interesse?
Registreer en begin dan gelijk met bloggen. We zullen je eerste paar blogposten nog wel even controleren op de bovenstaande voorwaarden.

Adverteren?
Ben je geïnteresseerd in een andere samenwerking? Wij staan voor alles open! Neem even contact met ons op middels het contactformulier en we zullen de ideeën en mogelijkheden met elkaar bespreken.